Vi tror på samarbete!

Vi fokuserar på helheten kring våra elevers och familjers situation och vi har ett starkt samarbete med aktörer från privat, offentlig och idéburen sektor samt med akademin.

Några av våra samverkanspartners ger oss möjlighet att erbjuda:

• Vi driver orkester i nära samverkan med Göteborgs Symfoniker. Satsningen möjliggörs via Destination Tynnered.
  • Lästräning med en utbildad läxhjälpare.
  • Möjlighet och stöd för elever att engagera sig i aktiviteter och föreningar under kvällstid. Detta gäller särskilt dig som inte har någon tidigare erfarenhet av att vara med i en förening.
  • En trygg plats att göra läxor på under kvällstid.
  • Aktiviteter för föräldrar i våra lokaler under kvällstid. Vi kommer kunna erbjuda en del utbildningar för vuxna. Just nu finns det möjlighet till studiecirklar för körkortsteori på olika språk genom studieförbundet Bilda.

Vi samarbetar med

Vi vill bli fler! Välkommen att kontakta oss kring hur ni kan engagera er!

Ida Jansson
Ansvarig för Communityaktiviteter